CRAFT Active Comfort

Att jag älskar att träna utomhus har väl ingen av er missat? Att samtidigt som jag tränar också få njuta av frisk luft, vinden, solen och till och med regnet sätter verkligen ett extra stort plus till upplevelsen. Så ofta som det är möjligt väljer jag därför att träna utomhus.

Nu när det börjar bli kallare gäller det ju att klä sig därefter och ungefär från den här tiden på året och fram till våren drar jag alltid på mig ett underställ innan jag sätter på mig träningskläderna. Minns såväl förra hösten när jag höll mina mammaträningspass utomhus varje tisdag och torsdag. Vi var ett gäng som tränade ända fram till i november. Det var många av de gångerna som jag var glad för att att jag hade understället på. För att träna med bra och funktionella kläder är A och O för att träningspasset ska bli bra och roligt.

craft

I samarbete med CRAFT har jag fått testa deras nya underställ Active Comfort. Efter att ha tillverkat 20 miljoner underställ och med 40 års kunskap om just detta klädesplagg ha de nu tagit fram sköna CRAFT Active Comfort med bodymapping. Mysigt, mjukt och härligt värmande är det.

Höstsäsongen har börjat och så har även säsongen för underställ!
craft underställ craft

Att träna utomhus är underbart och att träna hemma i trädgården är praktiskt när jag är ensam med barnen eller när jag inte har så mycket tid till att träna. Tänkte att jag skulle tipsa er om ett härligt cirkelpass som går snabbt att göra, ger några svettdroppar i pannan och fungerar att göra helt utan redskap. Görs med fördel med ett skönt underställ under träningskläderna om vädret är kyligt.

Se till att vara uppvärmd innan du sätter igång. Förslag på uppvärmningsövningar: jogga några varv runt huset/parken eller där du befinner dig, hoppa några saxhopp samt mjuka upp genom att töja och stretcha lite. Kör sedan så många varv du orkar och hinner (AMRAP) av cirkelträningspasset!

Cirkelträningspass utan redskap:

  • 10 burpees
  • 20 knäböj
  • 10 armhävningar
  • 15 upphopp
  • 1 minut i plankan
  • 40 utfallssteg
  • 5 solhälsningar

craft armhävning

träning med barn

Att träna i trädgården medan barnen leker har sina fördelar. Sist jag gjorde det ville Wilmer göra likadant. Han hittade ett eget sätt att göra armhävningar på, men så härligt att kunna inspirera till rörelseglädje. Vi föräldrar påverkar så mycket mer än vi tror och om vi är ute mycket och rör på oss kommer barnen garanterat ta med sig det som en naturlig del i deras liv också.

craft active comfort

craft active comfort kidsUnderstället Active Comfort finns också för barn från storlek 122.

craft kollektion

craft kollektion 2

De plagg jag har testat har verkligen skön komfort och eftersom de är skapade med body map-teknologi skaver de ingenstans. Ett extra plus är att understället torkar väldigt snabbt efter en tvätt. Det finns förutom i den gråmelerade i flera fina färger och kostar runt 350 kronor per del. Ni hittar det i de karakteristiska lådorna i CRAFT-ställen i sportbutiken, eller i CRAFTS webshop dit jag länkat.

Inlägget är skrivet i samarbete med CRAFT

4 Kommentarer

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.