Veckans bästa

Jag gissar att jag inte är ensam om att tycka att den här veckan har varit härlig. Sommaren är här och jag tror att större delen av landet har fått njuta av både värme och sol. Denna klämdag till fredag är det säkert många av er som är lediga och jag hoppas att ni får njuta av dagen. Själv jobbar jag och har många trevliga möten att se fram emot samt en utelunch, som förhoppningsvis också kommer kunna ätas utomhus. Här får ni min vecka!

djurgarden-promenad1

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Min löprunda på Djurgården i onsdags morse var ljuvlig. Naturen där har verkligen vaknat till liv nu och jag fick njuta av en morgon med både sol och grönska. På mitt förra jobb, när jag satt vid Östermalmstorg fick jag till en Djurgårdsrunda minst en gång i veckan. Nu blir det inte lika ofta, men desto mer njutbart är det när det blir av.

Veckans mysigaste:

Helt klart gårdagen. Hela familjen var ledig och vi spenderade hela dagen hemma, mestadels på trädgården. Barnen var på bra humör och min syster hälsade på oss. Vi avslutade trädgårdshänget med ett skönt bad i badtunnan på kvällen. Underbart!

Veckans träning:

Måndag: Ett snabbt pass hemma med kettlebells och gummiband

Tisdag: Jag körde ett pass med kollegorna utomhus. Vi joggade, sprang backintervaller, tränade tabata med ett antal olika puls- och styrkeövningar samt avslutade med Idioten. Det var en ljuvlig försommarkväll och jag tror att vi underhöll några av de som flanerade runt i Observatorielunden samtidigt riktigt ordentligt.

Onsdag: Löpning 10 kilometer

Torsdag: Vila

Fredag: Träning med FMTK-appen

djurgarden

Veckans mest intressanta:

Jag gillar att lyssna på olika slags karriärpoddar. Just nu lyssnar jag på Karriärpodden och avsnittet där Anette Rosengren, VD för Fazer Bageri, blir intervjuad. Hon har verkligen mycket intressant att komma med när det kommer till ledarskap och karriärstips!

Veckans boost:

Värmen, sommarkänslorna, alla blommor, gårdagens familjedag och det faktum att jag putsade alla våra fönster på nedervåningen igår (14 stycken!).

djurgarden-promenad12

Veckans godaste:

Älskar salladerna på Buco Nero. Tidigare i veckan när jag och kollegorna lunchade där valde jag kycklingsalladen. Älsk på den!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inlägget om hur man gör en Breakfast Bowl. Kan förstå att den lockade många läsare till sig!

Vad jag ser fram emot i helgen:

Jag och barnen ska åka och handla en massa blommor och buskar till trädgården. Nu är det verkligen hög tid att pynta med färg i krukor och blomlådor. Vädret ska bli fint så vi ska njuta av utehäng i mängder!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.