Idag har varit en underbar dag. Det är lördag och ledigt och jag och tijdelijke min РАЗВИТИЯ man har njutit av vårsolen i fulla drag. Vi började dagen med lite shopping för att sedan ta bilen till Drottningholm. Där strosade vi runt i parken och njut av det vackra vädret. Kanske inte den mest effektiva motionen för vi gick i mycket långsam takt. Men allt behöver inte göras med träning Bizdom som huvudsyfte. Idag var en dag i njutningens tecken och då är det ok att man inte powerwalkar. Istället hann vi njuta av det vi såg och fylla lungorna med underbar vårluft!Det är viktigt att man får ha sådana här cheap nfl jerseys dagar emellanåt. Efter en intensiv vecka med träning varje dag och hektiskt tempo på jobbet var helgen efterlängtat. Och det vackra vårvädret kom verkligen på beställning! Vi satt på bryggan i solen och tittade på fåglarna som vandrade runt på den sista isen som låg world! kvar på sjön. Det är första gången i år som jag har suttit på en bänk i Sverige och kännt hur solen värmer min kind. Underbar känsla! Sedan åt vi lunch på Brostugan.Min vecka cheap jerseys har varit bra i övrigt. Igår var jag på vietnamesisk yoga. Lite annorlunda får jag säga. Jag är normalt sett inte en yogamänniska. Men jag har tänkt att jag ska börja med sådan motion ocksp emellanåt, wholesale jerseys då man behöver variera sin träning för att uppnå bästa möjliga effekt. Men jag måste säga att jag gillar att svettas ordenligt under ett jobbigt konditionsträningspass eller ta i som en oxe när man tränar styrketräning än att till lugn For musik göra långsamma rörelser och hålla andan att man nästan får andnöd. Men jag kanske börjar uppskatta yogan om jag fortsätter att gå några gånger till. Vi får se.

Nu ska jag ha cheap jerseys en mysig lördagkväll med min älskade man och njuta av ledighet, lugn och ro. Blir nog något gott att smaska på ikväll också så att man får njuta med alla sinnen idag.

Write A Comment