Idag körde jag en Booty klass och en Core klass med ett gäng tjejer från mitt jobb Web Guide Partner. Som jag har skrivit förut så har vi startat igång Beach 2009 på mitt jobb. En av aktiviterna som vi gör är gruppträning och idag var första gången. De tjejer som var med var:

Vickan
Maika
Lindsey
Elin
Cecilia
Maria dR

Alla var jätte duktiga och kämpade järnet! Det var härligt att se! Nästa gång hoppas jag på att få se ännu fler WGP-tjejer komma och svettas med oss andra. Det var underbart att se den kämparglöd som alla hade. Vissa hade inte tränat på typ 10 år och det syntes att de tyckte att passen var riktigt jobbiga, vilket ju är förståeligt. Andra hade bättre koll och det märktes att de hade en del träningserfarenhet. Men gemensamt för alla var att de gav järnet och gjorde sitt allra yttersta för att hänga med och få ut så mycket som möjligt av träningen.

Vi får se hur många av dessa tjejer som kryper till jobbet, för de kommer garanterat känna av i sin booty att de har tränat.

Nästa gång som jag kommer att köra gruppträning blir nästa vecka på tisdag lunch. Då blir det aerobics i en timme och jag kommer att göra det väldigt basic så att vem som helst ska kunna komma och vara med. Jag hoppas på ännu fler tjejer då!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.