Denna vecka kommer att bli lite annorlunda i träningsupplägget då jag kommer att sova borta tisdag till onsdag för att jag ska vara på externt möte och lite skojigheter med jobbet ute i skärgården. Jag kommer därmed inte kunna instruera mina vanliga pass på tisdag kväll och onsdag morgon, utan har fixat vikarie till dessa.

Här kommer mitt träningsupplägg för vecka 40:
Måndag: promenad innan frukost 55 minuter + styrketräning bröst, triceps, axlar på morgonen
Tisdag: promenad innan frukost 55 minuter + styrketräning rygg, biceps och core express träning på morgonen
Onsdag: promenad innan frukost 60 minuter + cykling hemma på spinningcykeln 30 minuter och booty express träning på kvällen
Torsdag: promenad innan frukost 55 minuter + jogging 50-55 minuter eller annan konditionsträning 60 minuter på morgonen
Fredag: cykling till jobbet 90 minuter + step express och core express på kvällen (jag instruerar)
Lördag: VILA
Söndag: VILA

Veckan är redan igång då jag är klar med både måndagens morgonpromenad och styrketräning redan.

Write A Comment