Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons

Bangkok by night och Mango tree

I onsdags kväll kom vi till Bangkok för att spendera en kväll och en dag där. Detta gjorde vi på onsdagkvällen i Bangkok – i Bangkok by night.

Vi njöt först av vårt hotellrum och utsikten från rummet på hotellet Siam City Hotel. Hotellet var mycket fräscht och låg bra till. Vi hade nära till shoppingen och kaoset i Bangkok.

Vi tog en taxi in till stan och blev avsläppta vid restaurangen Mango Tree, som vi hade fått rekommenderat. Det var en trevlig restaurang med god mat.

På utedelen av restaurangen bjöds det på underhållning i form av klinkande musik och även några dansare.

Jag åt stekt ris med kyckling och ananas, serverat i en ananasbåt. Det var mycket gott! Vi lyxade även till det och tog in varsin efterrätt.

Därefter gick vi ut på Bangkoks gator. Jag har inte varit i Bangkok tidigare, men man har hört mycket om den staden. Och jag måste säga att staden var väldigt mycket som jag hade förväntat mig; full med folk, bilar, oväsen och läskiga lukter. Det var verkligen folk överallt och alla kom fram och skrek i våra öron vad de hade att erbjuda, sälja eller föreslå.

Precis som jag trodde innan så gillade jag inte staden. Vi har varit i Pathong i Thailand tidigare och där får man en föraning av hur Bangkok är. Men redan efter ett par timmar i Bangkok höll jag på att bli galen. Vi gick runt på en marknad och tittade oss omkring, men ganska snart bestämde vi oss för att inte låta natten bli mycket längre än så för vår del. Vi var nöjda och hade fått se det vi ville se. Vi var ju också tvungna att vara någorlunda pigga inför shoppingen och turistandet i Bangkok dagen efter.

Någon som har en annan åsikt än jag om Bangkok?

Lämna en kommentar

Annons
Annons