Jag vaknade i morse med genomtäppt näsa och ont i halsen. Tur att dagens inplanerade träning bestod av morgonpromenad och poweryoga. Det kändes som en lagom träningsdos för att jag skulle kunna klara av den efter omständigheterna.

Min promenad gick lite långsammare än vanligt. Jag anpassade den helt enkelt efter hur jag mådde. Det blev en 60 minuters promenad, som normalt sett brukar ta 55 minuter. Jag cyklade 10 minuter i ganska lugnt tempo på gymmet och poweryoga-passet, som jag sedan tränade och som leddes av Jelena på World Class Vasastan, var i ganska lågt tempo. Normalt sett hade jag tyckt att tempot var lite för lågt, men med tanke på att jag inte kände mig helt 100 idag och halsen fortfarande gör lite ont, så var Jelenas pass lagom.

Nästa gång jag går på poweryoga kommer jag nog välja passet på World Class Nybroplan, då instruktören däe håller ett tempo som jag gillar bättre. Jag vill inte att yogapassen ska fokusera för mycket på avslappning, töjning och stretch, som Jelena gör.

1 Comment

  1. hej. Jag vill bara flika in lite ang. din träning trots ond hals och täppt näsa. Såvida man inte har feber eller just ont i halsen så är det helt ok att träna..MEN har man ont i halsen så ska man helst inte träna ngt som ger pulsökning då, om det vill sig riktigt illa, kan ge dig inflammation på hjärtklaffarna.Visst vi känner vår kropp bäst själv men ha det bara i åtanke..ibland mår kroppen bäst av att bara vila…hoppas du kryar på dig snart samt glöm ej att vara rädd om dig!:)

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.