Det har blivit varmare nu och i morse visade temperaturen på noll grader. När jag gick min morgonpromenad i morse var jag tvungen att pulsa i snömodd. Bra träning, men inte så kul… Hoppas snön försvinner snart!

Efter 55 minuters promenad tränade jag kondition en timme på World Class Vasastan. Jag körde 30 minuter på Cardio Trainern och 30 minuter på sittcykeln.

Cardio trainer:
Program: Calorie Burner
Tid: 30 minuter
Level: 11, där jag lade på motståndet extra mycket de sista två minuterna
Uppnådd kaloriförbrukning: 282 – “Bara” 10 kalorier sämre än sist jag tränade med samma upplägg.
Sträcka: 4,47 km.

Cykling på sittcykeln:
Program: Intervall
Tid: 30 minuter
Level: work level var 14, rest level var 10, jag ökade motståndet de sista två minuterna
Uppnådd kaloriförbrukning: 248
Sträcka: 14,45 km.

Resultatet av dagens konditionsträning blev inte riktigt lika bra som senast jag tränade ett liknande pass. Men jag känner mig nöjd ändå. Jag körde så hårt som jag orkade just idag.

3 Comments

 1. Jag är nyfiken på hur du mäter kalorier du förbränner? Det är ju så många faktorer som påverkar förutom ålder, kön och vikt, belastning och intensitet, tex kondition, blodglukosnivå, kortisonnivå, sköldkörtelhomonsnivå, kosthållning, leverfunktion, hjärt- lungfunktion etc.

  Jag är för övrigt fortfarande imponerad över hur du kan prestera allt detta så tidigt på morgonen :). Har kört morgonklass igen idag, och det var faktiskt liiite mindre obehagligt än sist ;).

  Ha en fin helg!!

 2. Hej Soffan

  Jag läser bara av vad maskinerna säger, och jag tar detta verkligen med en nypa salt. Som du säger finns det så många faktorer, som spelar in att det är omöjligt att säga att det är det exakta antalet som har föbrännts som maskinen säger.

  Jag älskar morgonträning så för mig är det inget konstigt att träna så tidigt. Men jag är imponerad av dig som tränar så tidigt fastän det inte är din optimala träningtid på dygnet! Bra jobbat!

  Ha en härlig helg! Kram

 3. Härligt jobbat! Och jag är rätt säker på att snön är borta snart…har aldrig varit så glad över slask som nu! HEJA VÅREN! :)

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.