Igår när det snöade en hel del och gatorna blev täckta av en massa ny snö och is var jag inte på helt bra humör. Vi hade fått njuta av några plusgrader, sol och barmark i ett par dagar och då kändes det inte så inspirerande när det kom ny snö och kallare grader igen.

Men nu på morgonen när jag gick min morgonpromenad blev jag på bra humör igen. Trots att det var minus sju och fullt med snö och is på gångvägarna när jag promenerade i morse så var jag på ett riktigt bra humör. Detta endast på grund av den underbara sol som skiner så vackert över staden denna morgon. Då spelar det ingen roll att vi har lite snö på vägarna igen. För när solen skiner så vackert får jag en massa ny energi och blir på toppenhumör. Härliga, underbara sol, du är bäst!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.