I morse tränade jag aerobics och hoppade hopprep. Mitt rekord i antal hopp utan paus denna morgon blev 161 stycken. Detta är jag absolut inte nöjd med då jag vet att jag klarar många fler. Mitt tidigare rekord är 298 stycken utan paus. Detta rekord planerar jag att slå senare i veckan, närmare bestämt på fredag när jag kommer lägga in lite hopprepshopp i mitt styrketräningspass. Tror ni att jag klarar det?

Här får ni se när jag hoppade 161 hopp i morse. Klippet inleds med att jag trasslar upp hopprepet, som hade slagit knut på sig själv.

4 Comments

  1. Åh vad sugen jag blev på att hoppa hopprep! Man var ju en riktig fena på det när man var yngre :)

  2. Tack för att ni peppar mig, tjejer!

    Ja, hoppa hopprep är riktigt kul och det är extremt bra flåsträning. Och så mycket enklare och mer lättillgängligt kan ju en träningsform knappast bli!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.