Jag fick njuta av vackra syrener under min morgonpromenad idag. Nu blommor syrenbuskarna för fullt och det är så vackert! Det blev en promenad på 55 minuter med slutdestination World Class Vasastan.

Det kändes konstigt att inte gå morgonpromenaden i Sundbyberg, vilket jag har gjort varje tisdag under hela våren. Men eftersom jag inte instruerar aerobics i Sundbyberg nu under sommaren så finns det ingen anledning för mig att ta promenaden där.

Jag hade tänkt träna Spinning Express och styrketräning på gymmet denna morgon. Men spinninginstruktören var dessvärre sjuk så det blev ingen spinning. Lite synd eftersom jag hade sett fram emot att köra ett hårt spinningpass…

Istället tränade jag på cardiomaskinen i 30 minuter. Det blev programmet Cardio Burner på nivå 11 med 278 förbrukade kalorier efter de 30 minuterna. Min styrketräning bestod av blandade övningar, främst för bröst och rygg, och varade i en halvtimme. Så även fast instruktören var sjuk blev det ett bra träningspass för mig trots allt!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.