Idag gick jag min morgon-promenad på Söder för att jag sedan skulle träna poweryoga på World Class Hornsgatan.

Jag skrev senast igår, när jag utvärderade och sammanfattade min träning för juni, att jag borde lägga in lite mer yogaträning under juli eftersom det inte blev någon yoga alls under juni. Att träna yoga någon gång ibland tycker jag är ett bra komplement till övrig träning. Därför passade det bra idag att köra ett yogapass på morgonkvisten.

Efter 55 minuters powerwalkande på Söder slank jag in på gymmet och var med på poweryogan där. Det var bara jag, tre kvinnor till och instruktören som hade tagit sig till yogan denna morgon. Instruktören var duktig och körde ett pass med mycket solhälsningar, hunden och krigaren. Hon gick runt mycket och hjälpte oss att finslipa vår teknik. Detta när yogainstruktörer går runt och hjälper deltagarna uppskattas av mig. Just i yoga är det lätt att man gör fel och just tekniken är väldigt viktig för att man ska få full effekt av träningen.

Under de sista minuterna av passet när vi hade avslappning lät jag bli att blunda. De gånger jag gör det brukar jag nästan alltid somna till. Och jag kan tycka att det är lite pinsamt att behöva vakna till med ett ryck av att instruktören avslutar passet och jag inte vet om jag har råkat snarka… Så det fick bli avslappning med öppna ögon för mig idag. Men det var lika skönt det.

Nu är jag skönt uppiggad av morgonens träning och redo för en jobbdag, även om jag helst skulle velat vara utomhus i det vackra, soliga vädret idag.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.