Idag när jag har åkt kommunalt till och från jobbet har jag också fått mer vardagsmotion än jag normalt sett brukar. Och det tackar jag inte nej till. I morse gick jag en omväg till pendeltågsstationen för att få en så lång promenad som möjligt och nu ikväll gick jag hem från stationen istället för att ta bussen.

Det blev en bonuspromenad på en halvtimme nu ikväll. Perfekt vardagsmotion! Jag var förutseende och hade med mig två olika par skor idag; ett par att jobba i och ett par att promenera med. Jag bytte om på pendeltåget och kunde på så sätt vara snygg på jobbet och ha bekväma skor när jag promenerade.

Skor kan verkligen förändra en hel outfit och ge den ett helt annat intryck. Jag skulle aldrig gå runt med sneakers på jobbet eftersom det skulle få mig att se för nedklädd ut. Men de är perfekta att ha till vardags och när jag går längre sträckor.

Jag tycker egentligen att det är bekvämt och praktiskt att ta bilen till jobbet, men en stor fördel med att åka kommunalt är att man får mycket mer vardagsmotion. Ikväll var det dessutom underbart att promenera hem eftersom det var en solig, varm och underbar höstkväll. Jag orkade gå i riktigt rask takt (tyckte jag själv i alla fall) så jag blev till och med lite andfådd.


2 Comments

  1. Perfekt att få promenader både morgon och kväll! Och grattis på födelsedagen, hoppas att ni har en myskväll! :D

Write A Comment