LEDDISAR och visuallights

Även om vi går mot ljusare tider är det fortfarande mörkt till stor del på dygnet. Själv längtar jag tills det är ljust ute när jag tar mig till och från jobbet. Men det är ett tag kvar tills dess och något som vi alla behöver tänka på när det är mörkt är att utrusta oss med reflexer och lampor så att vi syns.

För ett tag sedan skrev jag om LEDDISAR och visuallights, vilka är perfekta att använda när man är ute och promenerar, springer, drar barnvagn eller cyklar i mörkret. Leddisarna är reflexer med inbyggda ledlampor, som man kan ställa in med antingen blinkande eller fast sken. Dessa kan man fästa på exempelvis jackan. Visuallights är små ledlampor som du fäster på väskan, cykelstyret, barnvagnen eller liknande och som också går att ställa in i ett blinkande eller fast saken.

Har man dessa med sig ut i mörkret så syns man. Ni har nu möjlighet att vinna dessa då jag tävlar ut ett synlighetskit på bloggen där ett paket med visuallights och två leddisar ingår.

För att vara med att tävla gör följande:

  • Maila mig på svekarin (at) gmail (punkt) com ditt bästa tips på att få energi och bli pigg när det är som mörkast ute.
  • Märk mailet: synlighetskit
  • Skriv ditt namn och adress i mailet
  • Senast måndag den 28 januari klockan 12.00 vill jag ha ditt mail

Lycka till!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.