Denna morgon har jag hunnit med lite av varje. Här kommer min morgonmix: ett kort pass styrketräning för axlarna, en stund framför datorn med jobb, det vanliga morgonbestyret med mig och Wilmer samt löpning utomhus, både vanlig på plan mark och backintervaller.

En bra morgonmix som har gett mig härlig energi inför denna dag. Om det inte hade varit för att jag måste jobba hade jag gärna stannat kvar utomhus i det vackra, soliga vädret.

Dagens träning:

 • Styrketräning inomhus:
 • Triset 1: drag upp mot bröst med hantel + hantellyft framåt med raka armar + hantellyft ovan huvud
 • Triset 2: hantelflyes + hantellyft bakåt/uppåt med framåtlutad överkropp + armrotation för rotatorkuffen med viktplattor
 • Löpning utomhus:
  • Totalt 6,37 kilometer inklusive 10 backintervaller i en 100 meter lång backe

  Varje gång jag tränar backintervaller faschineras jag av hur trött man kan bli på så kort tid. Direkt efter var jag helt slut, men efter att jag hade joggat ned en stund hade jag fått tillbaka energi och hade säkert orkat några intervaller till.

  Ni vet väl att ni fortfarande kan tävla om en deltagarplats i Stockholms Brantaste den 25 maj? Kolla in tävlingen här!

  4 Comments

  1. Anonymous Reply

   Du ser så himla fin och vältränad ut. Jag gillar den mer muskulösa kroppen bättre än den seniga, mer magra looken som många träningstjejer verkar tycka är idealet. Det syns att du tränar hårt och du ser frisk och fin ut.

   Kram Clara

  2. Anonymous Reply

   Hej! Jag heter Robin och studerar till landskapsarkitekt på SLU Alnarp och skriver just nu min kandidatexamen som handlar om “löpning i staden”. Om hur en löparrunda i staden är som bäst upplevelsemässigt och teknsikt sett. Jag kom in på din blogg när jag sökte på bilder på google, där jag letar efter underlag till en intervju jag ska göra. Skulle jag kunna få använda mig av bilden den 8:e juli 2010 med bilden på allén från Tallin? Jag hänvisar till dig och din blogg såklart. Om det är okej, använder jag mig gärna av andra bilder där inga människor finns med.

   /Robin

   • Hej Robin,
    Spännande uppsats du ska skriva! Det är helt ok att du använder bilder från min blogg så länge du anger att de kommer härifrån.
    Lycka till med skrivandet!

  Write A Comment

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.