Trots att jag egentligen inte är någon fantast av att springa i backar eller träna löpning i intervaller överhuvudtaget så ser jag väldigt mycket fram emot att vara med och springa Stockholms Brantaste senare i vår. Hoppas att det är flera av er som också är sugna på det för nu kan ni vara med och tävla om en startplats i Stockholms Brantaste, som går av stapeln den 25 maj i Hammarbybacken i Stockholm.

För att vara med och tävla – gör detta:

 • Fotografera dig själv eller någon annan som tränar just löpning i backe. Låt fantasin flöda och ta en bild som lockar till backträning!
 • Följ mig på Instagram: karinfitnessochhalsa (om du inte redan gör det)
 • När du har tagit backträningsbilden: Lägg upp den på Instagram och hashtagga #fitnessochhälsa och #sthlmsbrantaste
 • Maila mig en länk till bilden på Instagram till svekarin@gmail.com. Märk mailet med ämnesraden “Stockholms Brantaste”.
 • Senast på söndag den 21 april klockan 23.59 vill jag ha ditt tävlingsbidrag.

Den som har lagt upp den mest lockande/spännande/finaste backträningsbilden kommer jag dra som vinnare av tävlingen. Vinnaren får alltså en startplats i Stockholms Brantaste, till ett värde av 300 kronor.

För den som vinner och kommer vara med i loppet finns också möjlighet att vara med på ett flertal träningstillfällen inför loppet, som arrangeras av personerna bakom loppet.

Bild från mitt backträningspass igår.

7 Comments

 1. åååh, låter och ser onekligen spännande, lockande och jobbigt ut, skulle verkligen vilja testa…synd som attan att man bor lite väl långt från detta, annars hade jag varit med och tävlat! ;-)

 2. Anonymous Reply

  Om du gillar konceptet med lite tufft och backigt men bor en bit bort så kan du alltid springa tävlingen The Run som har ett liknande upplägg men som är i 5 olika städer i Sverige.

  Sprang båda tävlingarna förra året och det var grymt kul men sjukt jobbigt!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.