Det finns fortfarande möjlighet att var med i min tävling som jag har just nu på bloggen. Priset är en plats i löpartävlingen Stockholms Brantaste, som går av stapen den 25 maj. Själv lider jag fortfarande lite av sviterna från magsjukan och vågar mig inte ut för att springa i helgen. Men ni som kan det: gör det!

Bild från när vi var i Åre i januari. Där tränade jag löpning i backe uppför berget i Björnen. Jobbigt, men vackert!

Just backintervallträning är ju en så effektiv träningsform. På mindre än en halvtimme får du till ett pass med mycket mjölksyra och höga puls. Och det i en backe nära dig!

Jag skulle tycka att det vore jätte kul att få dra en vinnare som jag sedan kan springa med i backarna i Hammarbybacken den 25 maj! Om du inte har läst om hur tävlingen går till så hittar du tävlingsreglerna här. Du behöver ha Instagram för att vara med.

Vinterlöpning i all ära. Men jag tycker att det är skönt nu när vi får springa på barmark och i varmare väderlek! Bild från i februari.

Nu hoppas jag på att få se härliga, inspirerande tävlingsbidrag komma in i min Instagramfeed i helgen så att jag får glädjas åt er härliga backlöparträning nu när jag inte själv kan köra så hårt!

Kort om Stockholms Brantaste:

  • Banan är 3,3 km lång med tre tuffa stigningar på 85 höjdmeter vardera.
  • Oavsett träningsbakgrund kommer backarna att erbjuda en rejäl utmaning. 
  • Efter målgången kan du nöjt pusta ut och njuta av vårvärmen och utsikten över vår sköna huvudstad.

Låter det inte lockande?!!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.