Pannkakor är så smidigt att laga och det gillas av alla hemma hos oss. Därför gör jag det ganska ofta. Igår testade jag en ny variant av pannkaka, som jag experimenterade fram själv. Det blev en sort som jag kallar för kokos- och kesopannkaka.

Använde kokosmjöl som en av ingredienserna så den fick en tydlig kokossmak. Gott, tycker jag. Men man ska gilla kokos om man ska tycka om denna pannkaka. Det var inget för min man till exempel. För er kokosälskare; testa detta!

Gårdagens kokos- och kesopannkaka med jordgubbar och grädde. Mums!

Kokos- och kesopannkaka
3 portioner

1-1½ dl. kokosmjöl
1-1½ dl. keso
5 ägg
1 dl. mjölk
smör till stekningen

Det var lite svårt att behålla pannkakorna hela när jag stekte dem. Men smaken var ju densamma ändå!

Under de senaste åren har jag testat att laga ganska många olika varianter av pannkakor
. För det går ju att variera dem i all oändlighet. Vill man ha dem utan kolhydrater går det, man kan justera om de ska vara fiberrika, fettrika, väldigt mättande eller kompletta med tillbehören i istället för att äta dem till.

Här kommer mina favoriter av pannkaksrecept:

1 Comment

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.