Har ju tänkt att träna sådant som jag känner för att träna nu under sommaren och göra det på en feel-good-nivå. Idag fick det bli ett löppass av en ganska kort distans med ett gäng backintervaller. Kanske inte kände för just backintervallerna så mycket egentligen, men jag sprang inte så många i den förhållandevis korta backen och eftersom jag inte sprang så långt var det behövligt för att passet skulle kännas på en bra nivå.

Härligt soligt var det när jag sprang. Jag sprang först i dryga fyra kilometer inklusive tio intervaller i backen. Sedan pausade jag hemma hos mina föräldrar då jag skulle vattna hos dem. När jag var klar med det sprang jag vägen hem det snabbaste jag orkade. Det blev 2,10 kilometer i maxfart.

Sprang bland annat förbi en traktor som var ute på åkern. När jag springer förbi sådant som traktorer och får slås jag alltid av hur lantligt vi bor egentligen. Härligt, tycker jag!

Väl hemma igen väntade jordgubbsfrossa till frukost. Både egenplockade jordgubbar och smultron fick plats i min skål med Valio PROFeel proteinkvarg med vaniljsmak och en klick jordnötssmör. Till det ett kokt ägg.

Vi fortsatte med jordgubbsfrossa även på eftermiddagen. Vi hade fikagäster hemma och smaskade då på jordgubbar med vispad grädde. Kan inte tröttna på dessa bär och passar på att äta så mycket som möjligt av dem så länge de finns. Ska nog äta några till nu!

2 Comments

  1. Anonymous Reply

    Ditt har pa oversta bilden ser precis ut som Wilmerssons!! :)

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.