Något som jag gör återkommande är caltingpannkakor och för er som har missat hur jag gör dem; kolla in receptet här. Igår kväll var planen att steka vanliga pannkakor till familjen, men eftersom jag hade en lagom mogen banan i väskan så passade det ypperligt att även steka ett gäng coltingpannkakor.

Det som är bra med denna sorts pannkaka är att de innehåller ordentligt med protein, vilket det är lite för lite av i vanliga pannkakor. De går snabbt att göra eftersom de bara innehåller tre ingredienser och de smakar super gott.

Det som var lite annorlunda med gårdagens coltingpannkaka var att jag testade för mig nya tillbehör att ha på den. Valios proteinrika PRO Feel mellanmål med smak av röda bär var god att ha till. Smakade ungefär likadant som när man toppar pannkakan med kvarg, keso och bär. Dessutom toppade jag med bitar av mango. Pricken över I’et!

En annan väldigt god variant och väldigt dessertlik var att ha vispad grädde och den härligt smakrika och goda mangon. Så om du har tröttnat att ha hallon eller blåbär på din pannkaka; testa mango istället!

Just nu när jag skriver detta vattnas det i min egna mun. Är väldigt hungrig och det beror endast på mitt egna slarv. Åt nämligen ingen lunch idag och har sedan frukost bara ätit två knäckebröd och ett äpple. Alldeles för lite och väldigt olikt mig. Men jag hade för lite tid för att prioritera mat idag, vilket verkligen inte är en godtagbar ursäkt. Så var det i alla fall och ser nu fram emot att snart äta desto mer. Ska till en kompis på middag ikväll och kommer njuta av både mat och sällskap!

2 Comments

  1. Vattnas i min mun också. Dock är det först på fredag som det blir pannkakor här; är liksom en fredagstradition.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.