positivt tänkande (3)

Hela förra veckan var Wilmer sjuk och hemma och denna vecka har sett likadan ut plus att även jag och Smilla är riktigt dåliga. Jag börjar så smått tröttna på det här! Hade det varit bara jag som var förkyld hade vi kunnat gå ut lite på dagarna för lugna promenader och lek, men inte ens det kan vi eftersom bebis är så pass hostig. Jag har inte tränat på en vecka och inte varit ute ordentligt sedan i början av veckan. Minst sagt segt, men eftersom rubriken på detta inlägg är positivt tänkande så ska jag inte fokusera på det tråkiga.

Bra med den här dagen:

  • Vi är hemma och kan se alla spännande tävlingar i skid-VM. Tidigare har det varit svårt att konkurrera med Barnkanalen, som har gått varm nu när Wilmer har varit hemma. Men idag ville han också titta eftersom han vill lära sig att åka skidor snabbt tills vi ska till Åre och åka mycket skidor. Så han tog på sig sin Sverige-tröja tidigare och har tittat en del. Just nu är det Hellner som kör för Sverige i herrstafetten och vi leder. Bara att hoppas att de orkar hålla i det!
  • Jag känner mig lite bättre i min förkylning och håller alla tummar för att jag ska vara helt bra till helgen. Ett tecken på att jag känner mig bättre är att jag orkade storstäda huset i förmiddags. Älskar att ha det rent och fräscht överallt inför veckoslutet!
  • Vi åt en väldigt god frukost i morse, en sådan där frukost som tar lite längre tid att göra och som vi normalt sett inte skulle göra när vi har förskoletid att passa. Vad vi åt får ni veta i nästa inlägg!

positivt tänkande (8)

  • Vi var hemma och kunde ta emot det bud från Florida Grapefrukt som kom tidigare idag. Det var ju Grapefruktens Dag tidigare i veckan, men säsongen för grapefrukterna sträcker sig ett bra tag till och även i mars brukar de vara som godast. I budet fanns bland annat just grapefrukt, egenrostad müsli och te. Precis vad vi kan behöva för att bli friska snabbare.
  • Det går att anmäla sig till Workout Åre nu. Ska du dit?

Så mycket mer positivt kan jag inte komma på just nu. Men det får räcka!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.