Det finns så galet många fina matbloggar. Sådana där bloggar som inte bara delar med sig av härliga recept utan också lägger upp ljuvligt fina foton. Jag skulle kunna räkna upp ett helt gäng med sådana bloggar, men väljer att fokusera på en av dem denna länkkärlekstorsdag. Jag upptäckte Cashew Kitchen ganska nyligen och blev genast kär i de vackra bilderna och de fina texterna.

I sitt lilla kök i Stockholm kreerar Agnes spännande vegetariska, glutenfria rätter som sötas på naturligt sätt. Allt det som jag har läst om hittills verkar hur gott som helst och hennes bilder är riktiga konstverk. Om du inte har kollat in Cashew Kitchen ännu; in och läs!

cashew kitchen chokladbollar

Senaste inlägget handlar om energibollar med smak av kakao och kaffe. När jag läser receptet inser jag att jag ofta gör liknande bollar själv. Men jag har inte testat att rosta havregryn och jag brukar tycka att dadlar räcker som sötning. Om du vill göra Agnes bollar så har du receptet här.

Bilder från Cashewkitchen.com

2 Comments

 1. Men åh vad jag glad jag blev när jag gick in och läste det här!! Tack så mycket för de fina orden <3 Det betyder mycket!
  Och de där bollarna kan en verkligen variera i all oändlighet och precis som du har ju jag också gjort sådana en massa gånger utan att tänka på att det skulle kunna bli ett recept av dem för att de känns så "vanliga" :) Hoppas du har en superfin helg!
  Kram Agnes

  • Vad kul att du blev så glad!
   Jag brukar också experimentera med sådana där bollar och det går ju både att variera dem massor samt få dem super goda!
   Ha en fin helg du med. Kram

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.