Krickelin är en så härlig blogg. Där hittade jag denna höstlista, som jag nu själv tänkte skriva mina svar på.

1. Vad är det bästa med hösten?

Att luften är klar och frisk, att färgerna är sprakande och vackra och att det inte finns någon risk för att svettas. Dock svettas jag gärna genom att springa i fräsch höstluft!

chiapannkakor

2. Vad kommer du äta i höst?

Det vanliga. God, näringsrik mat som gör gott för både kropp och själ. Om barnen får bestämma äter vi pannkakor varje dag, men vi håller det till högst en gång i veckan och då helst banan- eller chiapannkakor.

3. Vad kommer du dricka i höst?

Vatten och kaffe. Något glas mjölk ibland.

Löpbandsintervaller Karin 3

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Träningskläderna är ju väl använda av mig, så också på hösten. Men annars ser jag fram emot att mysa inomhus i en stor, varm kofta.

5. Vad gör du om dagarna egentligen?

Just nu består mina dagar av att söka jobb och gå på intervjuer och möten. Jag vet ännu inte riktigt vilket jobb jag kommer börja på eller ens exakt vilken fortsatt karriärriktning jag ska ta, men det kommer visa sig nu under hösten. Mycket tid och tanke läggs på detta. I övrigt bloggar jag, hänger med familjen, tränar och bakar.

dagens pepp skog 2

6. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Jag var hemma med Smilla som då var tre månader. Lilla tjejen! Jag gick långa barnvagnspromenader och höll i mammaträningsklasser. Vi hade en varm och fin september, minns jag. Även oktober var fin. Jag var utomhus mycket och njöt.

7. Vad kommer du lyssna på?

Poddar. De jag oftast lyssnar på är Blogg Business, Träningsglädje Talks, Träningspodden med Lofsan och Jessica och Fitnesspodden.

8. Vad läser du?

Dessvärre tar jag mig sällan tid för att läsa, men just nu läser jag faktiskt en bok om SEO. Intressant!

DSC04461

9. Vad tittar du på?

Vi har några serier som vi följer, jag och mannan. Modus är bra och 100 code. Vi håller även på och ser i kapp på Bron, andra säsongen. Men det är alltid någon av oss som somnar när vi kollar så vi har inte kommit så långt… Småbarnsföräldrar!

10. Vad var bästa med sommaren?

Att vi var lediga så länge tillsammans. Att dagarna var kravlösa och befriade från måsten. Att vi gjorde en så mysig resa till Danmark och Skåne.

Löpning i dimma

11.Vad har du för höstplaner?

Gå upp innan solen och gå på en fotopromenad. Springa trail i vår skog. Framkalla foton från senaste året och sätta in i album. Göra en fotovägg. Ta in några av blommorna från trädgården och plantera om de som behövs. Skola in Smilla i förskolan (dock främst mannens uppgift).

Hur ser din höstlista ut?

4 Comments

  1. Låter som du har en mysig höst framför dig. Ska nog sätta mig och skriva min egna höstlista/Andrea

Write A Comment