Den här gången är det dags för några av er att vinna en väska i julkalendern. Den här väskan är en optimal träningsväska där allt som kan tänkas behövas vara med till träningspasset får plats. Väskan Thule Chasm är en smart väska, som rymmer mycket.

Thule bag

Denna Thule väska i storlek XS har plats för 27 liter packning. Den har en bred öppning, vadderad botten, nätfickor på insidan och ett slitstarkt tarpaulin-material, vilket gör att din utrustning är i säkert förvar, ordnad och lättåtkomlig. Det går att haka på axelremmar och kan alltså bäras över axeln, på ryggen eller i handen.

Thule bag

Jag har själv denna väska och tycker att den är den perfekta väskan till det mesta. Den fungerar för dagsutflykter, till gymmet eller simhallen.

Thule bag

Igår hade vi med den när vi var ute en sväng mitt på dagen. Den rymde allt vi behövde och fick plats under barnvagnen. Medan jag hade en fotosession med väskan passade Wilmer på att springa på springbanan.

thule chasm

Den är smart att ha med på weekends också. Förra helgen när vi var borta en natt i Borlänge packade jag i den. Perfekt till det också!

Jag har tre Thule Chasm i storlek X-small att tävla ut. Vill du också ha chansen att vinna denna väska? Var med och tävla i julkalendern!

För att vara med och tävla:

 • Gå in och gilla Fitness & Hälsa och Thule på Facebook.
 • Vart skulle du helst åka på en weekendresa?
 • Skriv ditt svar i en kommentar till detta inlägg.
 • Sista dag att tävla är 21 december 2015.
 • Vinnarna presenteras 22 december här på bloggen.

Lycka till!
Vinnaren av förra luckan med produkter från Helhetshälsa är Annsi. Grattis! Jag har mailat dig.

15 Comments

 1. felicia kyrk Reply

  Jag ser helst att jag och min sambo åker iväg till Polen, hört att det skall vara väldigt vackert där, och det är lite “annorlunda” vilket jag gillar!

 2. Marielle Lundvall Reply

  Jag har länge velat bo på ishotellet i Jukkasjärvi, hade åkt med min mamma som fått mig på dessa tankar! :)

  Hälsningar Marielle

 3. Gillar båda som Jessica sundberg1. Jag drömmer om att åka en weekend till yasuragi, gå ner i varv och bara vara långt borta från det skenande livshjulet!

 4. Jag skulle så gärna vilja åka på en weekend till London. Äta god mat, träna, shoppa och uppleva saker med min bästa vän Esther :)

  God jul och ett gott nytt år till dig och din familj :D

 5. Decibel S Reply

  Jag vill åka till Polen- Krakow eller Warszawa.
  … Städer som jag har velat återvända till i över ett decennium. I nionde klass var jag i Krakow i och med en studieresa som fängslade mig helt. Då stod världskriget och förintelsen i centrum för resan. Men Polen utgörs av så mycket mer än det lilla jag hann utforska. Mamma har dessutom pratat i flera år om julmarknaden som utspelar sig där, och vi är båda begeistrade i tanken på att besöka den. Det är vackra städer, och det kostar inte skjortan. Och inte är det för långt hemmifrån heller, för en hemmaråtta som mig. Lol . =P

  Vill så gärna byta ut min stadium-påse mot en vettig träningsväska. <3 So wish..

 6. Dublin skulle jag gärna åka till. Deras öl ska ju inte vara fy skam sägs det…(-; Då åker jag gärna med min älskade sambo!

 7. Hej! Jag skulle faktiskt inte åka längre än till grannstaden, där skulle jag lyxa på kurorten och passa på att träna massor av thaiboxning! Jag skulle åka med en hyfsat nyfunnen vän som delar min träningsglädje, vi har så mycket att prata om och vi hinner ju aldrig! Så en helg med träning, prat, sund god mat, massor av vatten och fniss. DET behöver jag!

 8. Paris får det bli, nu var det flera år sedan jag var där & jag saknar staden jag bodde i för 20 år sedan!

 9. Sara Nordlander Reply

  Jag skulle vilja åka till norra Italien för att kunna åka längs Comosjön och kolla på alla “sjöbyar” och snöiga bergstoppar. Det skulle inte heller vara helt fel att i samma veva besöka Sankt Morits i Schweiz :)

 10. Sjuksyrran Reply

  Jag skulle vilja åka till Amsterdam och cykla runt bland second hand- butiker, mysiga caféer och kanaler en fin vårdag.
  Gillar på facebook, God jul och tack för en fin och inspirerande blogg!

 11. Elisabeth Warnerg Reply

  Jag skulle gärna åka över en weekend till Köpenhamn som är en favoritplats som jag gärna åker tillbaks till och med en sån fin väska får man plats med lite shopping

 12. Pingback: Julkalendern - Vinn Nutri Nick produkter - Fitness & HälsaFitness & Hälsa

 13. Jag skulle vilja åka på weekendresa till New York med min man och min lilla dotter. Jag och min man gifte oss i New York och nu skulle vi gärna vilja åka dit hela familjen!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.