Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

Träning i ett hotellgym

hotellgym

Något som är väldigt bra med våra barn är att de gärna sover länge på morgnarna. Det gör det visserligen stundtals svårt att få upp dem till förskolan, men när det är helg och ledigt är det skönt att få sova ut och vara utvilad när de vaknar till liv. Oftast passar jag på att sova lika länge som de då, men ibland är det skönt att gå upp tidigare än de för att hinna med egentid och träning innan det är full rulle med dem.

I söndags morse när vi vaknade upp på hotellet i Sundsvall var det så värt att gå upp innan resten av familjen och starta dagen med ett träningspass i ett hotellgym.

hotellgym

hotellgym

Gymmet på hotellet där vi bodde var ganska litet, men det gjorde inte så mycket för jag var helt själv där och kunde gå loss bland vikterna och maskinerna bäst jag kunde. Maskiner brukar jag inte träna så mycket med, men jag använda i alla fall kabelmaskinen för att göra rodd och latsdrag. I övrigt tränade jag främst axlar, armar och bröst med hantlar.

hotellgym

Träning i ett hotellgym är ett härligt sätt att få variation av träningen på. Det finns oftast lite andra möjligheter till träning där än man annars är van vid. Att inleda dagen med det, följt av en härlig hotellfrukost, ger en grym kick som räcker hela dagen.

Efter träningen och frukosten på hotellet skulle vi sitta still i bilen fram till eftermiddagen. Då var det så skönt att ha börjat dagen med lite rörelse.

Jag körde inget avancerat pass den där morgonen i hotellgymmet, men tillräckligt avancerat för att ha ordentlig träningsvärk i rygg och axlar dagarna efter. Underbart! Tror bestämt att jag kommer träna i hotellgymmet även när vi åker hem från Åre igen.

Lämna en kommentar

Annons
Annons