Min dag så här dagen före Alla Hjärtans Dag är en sådan där typiskt hjärtans bra dag. Hoppas att det håller i sig tills imorgon också!

  • Jag började dagen precis som jag hade hoppats och velat. Jag tog mig upp tidigt och stack ut och sprang. Det blev en mil på gångvägar täckta av nysnö där hjärtat fick pumpa och jobba. När jag kom tillbaka hem hade barnen just vaknat och vi kunde äta gemensam frukost.
  • Senare på dagen var vi ute i strålande solsken. Att få vara med mina kära små barn är ändå det viktigaste för hjärtat. Det var bara mannen som saknades.

alla hjartans dag karin

  • Dagen till ära har jag gått klädd i röda kläder. Det är verkligen inte ofta jag gör det, men jag tyckte det passade bra så här dagen före Alla Hjärtans Dag.
  • Till lunch åt vi lax. Bra med omega-3 för hjärtat!

Alla hjartans dag Nutella

Alla hjartans dag Nutella

  • Till mellanmålet på eftermiddagen åt vi rostat bröd i hjärtform med den godaste Nutella man kan tänka sig. Jag gjorde en omgång nyttig Nutella utan socker tidigare idag och via länken kommer du till receptet. Detta är den godaste Nutella jag någonsin har ätit!

Läs mina tips inför morgondagens Hjärtedag. Kram på er! ♥

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.