Varje gång jag kommer in på Rosa Skrot tjejgym upplever jag en sådan familjär och härlig stämning. Den känns av så fort man öppnar dörren och välkomnas av receptionisten och håller sedan i sig under hela besöket på gymmet. För er som ännu inte har varit på Rosa Skrot – det bästa tjejgymmet – bör ta er dit. Så värt ett, eller många, besök!

Tidigt i morse var jag på detta härliga tjejgym för att träna passet Burn. Jag har tidigare skrivit om BurnRosa Skrot, detta högintensiva och tidseffektiva träningspass, som får svetten att lacka och pulsen att slå ordentligt.

Rosa Skrot tjejgym

Passet Burn var lika svettigt och härligt denna gång. Instruktören Sophie inledde med att köra rörlighetsövningar med pinne med oss. Sedan delade hon in och två och vi fick köra tabataintervaller på olika stationer. Vi höll på fyra minuter per station och med fyra stationer totalt var den effektiva träningstiden alltså 16 minuter. Och ändå blev jag dödstrött. Men då körde vi också ordentligt jobbiga övningar som McDonaldshopp, burpees, jägarvila med tyngd på benen, utfall med viktplatta, knäböj med viktplatta, liggande rodd i TRX, armhävningar och ryggresningar.

Åh, vad jag älskar denna typ av träning!

Rosa Skrot tjejgym

Lite energi hade jag dock kvar efter träningspasset. Så jag gav mig ut i gymmet och tränade lite på chins samt gjorde hängande bålövningar. Jag gillar chinsräcket på Rosa Skrot starkt då det är förberett med både gummiband och stepbrädor. Perfekt för mig som behöver det för att kunna träna på mina chins.

Rosa Skrot har verkligen hittat en nisch som efterfrågas av många kvinnor. Jag pratade med några av stamkunderna när jag var där i morse och de är verkligen helt kära i detta tjejgym. Jag förstår dem!

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.