Den mysigaste stunden på dagen när jag och Wilmer var på Malta det var på kvällen när vi åt vår middag på balkongen. Vi hade två balkonger i vårt rum. Den ena vätte mot poolområdet. Den satt vi på när vi åt vår frukost på morgnarna och eftersom den låg mer i skugga var det också där jag tränade mina träningspass.

middag-pa-balkongen-1

Den andra balkongen vätte mot bergen och från den hade vi utsikt över fälten. Från eftermiddagen och fram till solnedgången hade vi full sol där och det var helt underbart att få njuta av solen på den.

Det var på den balkongen vi satt på kvällarna och åt vår middag. Eftersom Wilmer inte fick lämna rummet var det jag som gick och hämtade maten och så satt vi där länge. Ibland är det bra att ha en son som är väldigt långsam på att äta.

middag-pa-balkongen-2

middag-pa-balkongen-5

I början av måltiden stod solen fortfarande ganska högt. Men precis som i andra Medelhavsländer sjönk den ganska snabbt nedåt. De allra flesta kvällar var himlen molnfri och solen strålade.

middag-pa-balkongen-3

Vi åt vår middag och njöt av solens strålar.

middag-pa-balkongen-4

Jag placerade mig alltid med ansiktet mot solen och var tvungen att ha solglasögon på mig.

middag-pa-balkongen-4-2

middag-pa-balkongen-6

Mot slutet av måltiden gick solen ner bakom bergen och lämnade himlen vackert orange efter sig.

middag-pa-balkongen-7

Det var så vackert och jag ville stanna tiden för en stund. Jag var tacksam för att vår middagstid tajmade så bra med solnedgången.

middag-pa-balkongen-sista

En av kvällarna var det desto molnigare och då såg det ut så här. Magiskt vackert det med.

Efter att solen hade gått ner var det ljust ett tag till och allt som oftast hann vi då med att gå ner till stranden en stund för att bada och bygga sandslott.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.