sista-semesterveckan-2

Lagom till att min sista semestervecka är här har jag kommit ner i varv på allvar. Det är så nästan alltid för mig, att det tar ett tag innan jag kopplar och slappnar av helt. Men nu kan jag verkligen säga att jag gör det fullt ut!

Den sista semesterveckan spenderar vi hemma, en hel del på tomten, men vi gör också utflykter till olika platser. Den värme vi har haft de senaste dagarna har varit helt ljuvlig och vi har passat på att bada mycket, men igår kom det in ett ordentligt oväder på eftermiddagen och kylde ner luften rejält. Vad pysslar jag med när jag vi är hemma i trädgården då? Jo, typ det här:

Jag sitter i vår hänggunga på verandan. Den är en fin plats att sitta på både på dagen och kvällen. Jag går runt i samma kläder typ tre dagar i rad och är osminkad ganska ofta. Så skönt att inte behöva bry sig så mycket!

sista-semesterveckan-2-2

Vi har också en ny rottingfotölj på samma veranda. Ett mycket bra köp, som vi gjorde härom dagen!

sista-semesterveckan-3

Mina morgnar fylls med träning och sedan låter jag frukosten få ta tid att göra och fota. Helst äter jag en chiapudding eller chia trifle till frukost.

sista-semesterveckan-4

Det blir mycket lek och bus med barnen på trädgården. Vi sparkar boll, leker kull eller tar en vända in i skogen. Igår hade båda barnen fullt upp med att fylla sina flaskor från förskolan med det som är deras sommaruppgift denna sommar. Först fyllde de dem med kottar och sedan bytte de till blommor.

sista-semesterveckan-6

sista-semesterveckan-7

Vi passar på att plocka in så mycket sommarblommor som möjligt. Jag njuter så av att ha dem såväl inomhus som utomhus.

Dagarna är fyllda med en massa fint och jag är så tacksam för dessa lediga veckor och för att sommar i Sverige är så väldigt härligt! Nu ska jag fortsätta att njuta av denna sista semestervecka fullt ut.

Följ Fitness & Hälsa på Instagram och Facebook

Köp Karins Hälsoguide – en webbkurs för att hitta hälsa, balans och harmoni i livet

4 Comments

  1. Vilken härlig plats att hänga på. Den där gungan ser riktigt skön ut. Och visst är det bästa med ledighet att bara få drälla runt sådär hemma. Att låta saker få ta lite extra tid. :)

  2. Jag är likadan: helt seg på att koppla av och varva ner, det är alltid i slutet av semestern som det händer och det är ju lite typiskt, önskar jag kunde göra det lite, lite tidigare ändå…
    Ha en härlig sista semestervecka nu!

    • Lite dumt det där. Men det är därför det är så viktigt och välbehövligt att ta ett gäng semesterveckor i rad. Det behöver i alla fall jag alltid!
      Tack!

Write A Comment