Augusti är här och sommaren fortsätter att leverera. Jag är så tacksam för värmen, solen och sommaren. Idag börjar jag jobba igen efter semestern, men det ska inte stoppa mig från att fortsätta njuta av sommaren. Jag har bestämt mig för att jag ska göra minst en somrig sak varje dag i augusti. Det blir ett sätt för mig att njuta av denna underbara årstid fullt ut.

Idag börjar jag dagen med att springa på Djurgården. Det är en solig morgon och att möta den genom att springa ett varv runt Djurgårdsbrunnskanalen är bland det härligaste och somrigaste jag vet.

Här kommer ett gäng bilder från augusti förra året, en månad som jag minns som en väldigt somrig och härlig sådan. Första fotot är från när vi var på Kreta en vecka i slutet av augusti. Där var det varmt och alldeles underbart. Att avsluta sommaren med en sådan resa var så härligt och jag var precis så glad som på bilden.

augusti-2015-ceasarsallad

Jag gjorde denna ceasarsallad i augusti förra året. Just ceasarsallad äter jag väldigt mycket på sommaren och jag kan inte tröttna på det. Här hittar ni receptet på min ceasarsallad.

augusti-2015-snickers

Jag gjorde också dessa hälsosamma snickers. De kan jag verkligen rekommendera. Hur goda som helst!

augusti-2015-yoga

Denna morgon när jag yogade utomhus i trädgården minns jag med värme. Det var en sagolik morgon och jag ser fram emot fler sådana morgnar i augusti i år.

augusti-2015-amazon

augusti-2015-amazon-2

Vi gjorde många utflykter med den gamla Amazonen förra sommaren och så också i augusti. Det är bland det mysigaste och somrigaste jag vet och imorgon kväll är planen att vi gör det igen.

Välkommen härliga augusti!

6 Comments

  1. Vilken snygg bil, underbar färg! Jag är ledig två veckor till, jobbar ju som lärare och vi börjar den 15, veckan innan eleverna. Så jag ska också passa på att njuta av de sista veckorna, men även passa på att njuta av ljuset och solen så länge det går. Vara ute mycket i naturen, inte mycket som slår det. Ha en fin dag, kram.

  2. Vilken underbar inställning att fortsätta göra somriga saker varenda dag trots att jobbet börjat igen! Det blir ju som att förlänga semestern och augusti är ju en härlig och ofta varm sommarmånad dessutom. Kan tänka mig att det är underbart att ge sig ut med den vackra, gamla Amazonen. Vi som läsare får ju en sommarutflykt på köpet genom dina vackra bilder också. =)

Write A Comment