Jag var nyfiken på D-Flex Fitness och besökte därför hans träningsstudio härom dagen. Jag var med på träningspasset Body Fit, som han själv höll i. Precis som senast när jag tränade för honom fick jag svettas mycket, jag blev ordentligt trött och jag hade väldigt kul!

Här kommer några bilder från träningsstudion som ligger på Skeppargatan på Östermalm.

d-flex-fitness-2

Body Fit är ett sex veckors träningsprogram där man tränar i grupp två gånger i veckan. Man utgår från sig själv och sina mål och tillsammans i gruppen finns chansen att nå fantastiska resultat. Varje träningstillfälle är 60 minuter och fokuserar på att definiera och stärka musklerna för mage, rumpa, lår och armar. Dessutom innehåller Body Fit atletiska övningar för att öka och bevara smidigheten.

Vi fick varva pulsövningar med styrkeövningar och använde oss av redskap som step-up bräda, hantlar, kettlebell, gummiband och matta.

Det var väldigt kul att få vara med och testa konceptet. Under den timmen fick jag mig en rejäl genomkörare och hela kroppen blev ordentligt trött. Eftersom detta träningsprogram är inne i början av sex veckors perioden var intensiteten tydligen lägre än den brukar vara mot slutet av perioden. Så jag förstår att deltagarna får resultat av att vara med på detta!

d-flex-fitness

I träningsstudion för D-Flex Fitness finns också ett gym och tydligen ska de börja med danspass. Jag gillar den typ av träning som erbjuds där skarpt och om du också är sugen på att testa har de öppet hus den 23 augusti. Här kan du läsa mer.

Write A Comment