Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Kitchenstories

Krispig frukost

finn-crisp-frukost-1

Frukost alltså. För mig är det ett outtömligt ämne. Det är den måltid som jag ser fram emot allra mest och som jag ständigt kommer på nya varianter av. Min frukost på vardagarna är inte alltför spännande eftersom jag äter den i farten och oftast består den av två kokta ägg. Men på helgerna går jag loss desto mer när det är frukostdags och jag njuter av det i fulla drag. 

Det är så fantastiskt ljuvligt att sitta länge, dricka mycket kaffe och äta godheter som mättar bra. Igår var min frukost extra krispig och bestod av ett gäng Finn Crisp med olika goda pålägg.

finn-crisp-frukost-3

Detta krispiga mörka kex har en så härlig smak och jag kan verkligen få ett enormt sug efter just Finn Crisp ibland. Det är gott att äta till mellanmål, som tillbehör till lunch eller som här; till frukost. Toppa kexen med goda, matiga pålägg och du får en ljuvlig frukost.

Mina Finn Crisp fick lite olika pålägg igår:

  • jordnötssmör och banan
  • smör, sallad, lagrad ost och osötad marmelad
  • smör, lagrad ost och kokt ägg

finn-crisp-frukost-4

Rejält med starkt kaffe och apelsin till dessa godingar och min frukost var komplett.

Om du vill få mer frukostinspiration gå in på taggen frukost så hittar du massor. Eller så klickar du på länkarna nedan!

Fler frukosttips:

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons