Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Healthstories

28 augusti – lanseringsdatumet för min nästa webbkurs!

socker-kurs-2

Som jag berättade i förra veckan har jag jobbat en hel del med min nästa webbkurs den senaste tiden. Nu är det snart dags för lansering av den – min sockerguide! Jag ser fram emot detta massor och hoppas att du också gör det!

Sött utan socker heter denna sockerkurs och den är den perfekta guiden för dig som vill hitta till ett mer balanserat förhållningssätt till socker. Min sockerfilosofi bygger på att jag gärna njuter av det vita sockret ibland, men att jag oftast ger min kropp söt näring på annat sätt. Detta gör jag just för att jag allra helst vill fylla min kropp med bra energi för att hålla mig pigg och frisk. Vid valda tillfällen njuter jag sedan av att äta lösgodis, en kladdkaka bakad med socker eller sockerrik glass. I sockerguiden vill jag sprida min sockerfilosofi vidare och hjälpa dig som vill hitta till sockerbalans i livet. Du får verktyg för att kunna hantera ditt sockersug och härliga söta alternativ till socker samt massor med ljuvliga sockerfria recept.

socker-kurs-1

socker-kurs-3

Nu är det bara en dryg vecka kvar till lanseringen av den för söndagen den 28 augusti kommer min sockerguide finnas till försäljning. Håll utkik då för jag planerar att lansera den tillsammans med ett härligt rabatterbjudande till er bloggläsare!

Tills dess får du gärna kolla in min första webbkurs: Karins Hälsoguide – en webbkurs för att hitta till träning och kost i harmoni. Här hittar du den.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons