Min gårdag var en enda lång och härlig dag med massor av aktiviteter, vänner och skojigheter. Större delen av dagen spenderade jag med några av mina bloggkollegor på Everyday Stories. Det var Sofia som hade arrangerat en dag tillsammans och här tänkte jag visa lite av det jag gjorde.

Jag har massor med fler foton från dagen, som jag kommer lägga upp framöver, men vi börjar alltså med detta. Samtidigt vill jag presentera några Everyday Stories bloggare, de som var med under dagen, utifall ni har missat någon av dem.

Första bilden visar gänget som var med. Vi avslutade dagen vid vattnet där vi körde ett cirkelpass i Sofias ledning. Super roligt och svettigt! Därefter hade vi fotografering, härligt svettiga i pannan och rosiga om kinderna.

ingaro-1

ingaro-2

Ingarö är platsen vi höll till på och det är verkligen fint där.

everyday-stories-bloggare-3

Här ser vi Johanna – Johannacook.se – fotograferas av Sofia från UppochHoppa. Johanna hade med sin lilla bebis, som var så mysig att få träffa, och Sofia roddade allt så bra. Vi startade dagen med ett event för barn, som jag tog med min syster och barnen till, och fortsatte sedan med häng hemma hos Sofia där vi kreerade i köket, pratade bloggbusiness och avslutade här ute vid vattnet med träning och foto.

I bakgrunden syns Annika från Clean Eating by Annika och Lisa från Livet från den ljusa sidan.

everyday-stories-bloggare-5

Filippa med bloggen Matkreation var med under dagen.

everyday-stories-bloggare-4

Precis som Milla med Coach Milla var.

everyday-stories-bloggare-2

Slutligen en bild på Emma med PT by Emma från när vi höll till i Sofias kök för att göra smoothies, bowls, chiapuddingar, rawfoodbollar och annat gott.

Så kul att få hänga med dessa tjejer för en dag. De är alla väldigt gulliga och vi har väldigt mycket gemensamt. Träning och bloggande binder oss samman liksom.

Håll utkik för fler inlägg från dagen som kommer upp snart!

7 Comments

  1. Vilka fina bilder Karin! Och vilken härlig dag vi fick. Så glad att vara en i detta härliga gäng.
    Kram på dig

  2. Pingback: Trendiga och nyttiga mellanmål skapade av bloggare

Write A Comment