Ett enkelt sätt att träna utomhus på är genom att ta med sig en TRX ut. Leta upp ett lämpligt träd, klätterställning eller annat föremål att hänga upp din TRX i och kör sedan igång. Igår inledde jag min dag, och vecka, med ett pass TRX utomhus. Det var i Humlegården jag hängde och det var en sådan där frisk och härlig höstmorgon.

trx-traning-utomhus-2

TRX var mitt enda träningsredskap, förutom min egna kropp såklart. Men det räckte för att få till ett bra styrkepass för överkroppen. Idag känner jag av det i ryggen. Så skönt!

trx-traning-utomhus-3

Se till att du hänger upp din TRX i en rejäl trädgren om det är ett träd du använder. Greppa handtagen och håll jämnvikt mellan sidorna. Jag inledde med att köra ett gäng armhävningar med TRX. Ju längre ner du går desto jobbigare blir övningen. Tänk på att ha anspänd core hela tiden!

trx-traning-utomhus-4

Rodd är en annan skön övning att göra i TRX. Dra upp kroppen och pressa skulderbladen mot varandra i det övre läget. Ju rakare ben du har desto jobbigare blir denna övning.

Jag fortsatte sedan med axelpress bak med TRX och tränade sedan vidare med den egna kroppen som tyngd. Det blev armhävningar, plankan med benindrag, situps och någon ryggövning. Att ligga på marken i alla höstlöv var en skön och härlig upplevelse!

trx-traning-utomhus-5

trx-traning-utomhus-6

Jag är bra på det här med att få till träning i vardagen. Vi länken hittar ni till en annan gång när jag tränade TRX i Humlegården. Bästa gymmet är det du kan bära med dig själv!

trx-traning-utomhus-7

trx-traning-utomhus-8

Så fint det är nu med alla höstens löv är detta bättre och härligare än vilket inomhusgym som helst!

Write A Comment