Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Lifestories

Sista chansen för en månads gratis boklyssning

nextory-karin-1

partner-promotion

Ni kanske tidigare har sett att jag tipsat om Nextory, den digitala tjänsten för att läsa och lyssna på böcker. Jag älskar att kunna sätta på mig mina hörlurar när jag ska ut på en promenad eller löpartur och starta igång en spännande deckare eller en intressant faktabok. Du har möjlighet att testa Nextory gratis i en hel månad – utan bindningstid eller förpliktelse att fortsätta efter den månaden – men erbjudandet gäller bara i en dag till. Så passa på!

Idag, den 31 januari 2017, är sista dagen för detta generösa erbjudande. Här får du mer info om det.

Nextory gratis i en hel månad – gör så här:

  • Klicka in på denna sida, fyll i kampanjkoden FITNESSOCHHALSA samt dina personuppgifter.
  • Ha ditt VISA- eller Masterkort redo. Du kommer nämligen behöva registrera det då en krona dras i samband med beställningen av gratismånaden, som sedan sätts tillbaka in på ditt konto igen. Om du sedan väljer att fortsätta med Nextory efter provmånaden så kommer månadsavgiften dras från ditt kort (och du har du ingen bindningstid) och om du väljer att inte fortsätta kan du säga upp tjänsten två dagar innan provperioden är slut.
  • Sedan är det bara att börja lyssna och läsa!

nextory-karin-2

Nextory har 1000-tals titlar att välja på. Det finns alla genrer du kan tänka dig och garanterat något för alla.

Under min vecka häri Åre kommer jag lyssna och läsa massor. Älskar’t!

Lämna en kommentar

Annons
Annons