Jag gillar att äta vegetariskt och har börjat med att äta det åtminstone ett par gånger i veckan. Det känns som en bra sak för kroppen, hälsan, klimatet och miljön. Och det är enkelt att få till god vegetarisk mat, i alla fall när man tar hjälp av smarta produkter som Risenta Vegorätt.

Har ni hunnit testa Vegorätt ännu – den serie av produkter som gör det enkelt att laga vegetariskt? Du behöver bara blanda dessa mixer med varmt vatten och sedan forma egna bollar, burgare eller biffar. Vegorätt finns i fyra olika sorter och alla är lika goda. De är helt vegetariska och proteinrika. Jag är galet förtjust i denna produktserie!

Risenta Vegorätt

Det var vid en presslunch på min födelsedag i höstas som jag fick höra om Risenta Vegorätt för första gången. Jag blev då serverad en väldigt god lunch med smakprover av alla fyra sorter. Sedan dess har jag själv lagat god vegetarisk mat med hjälp av dessa färdiga mixer.

risenta-kikartsbiffar-3

Jag har tidigare tipsat om de goda kikärtsbiffarna från Risentas Vegorätt. Så galet goda och så enkla att göra!

På plåten ser ni både kikärtsbiffar med hasselnöt och mandel samt sjögräs- och kikärtsbiffar. De passar att äta till olika slags tillbehör.

risenta-kikartsbiffar-4

Denna gång serverade jag dem med sötpotatis pommes, blomkål och en kall yoghurtsås. Alltså, så gott!

När vegetarisk mat är så här god har jag väldigt svårt att förstå de som väljer att alltid äta kött. Heja vego!

Write A Comment