Karin Axelsson
Hälsa & Fitness
Annons
Annons
Workoutstories

SATS Åre – gymmet med den ljuvliga utsikten

SATS Åre gym

Jag ställde klockan och tog bilen in till Åre tidigt igår morse. Jag parkerade utanför Holiday Club och gick in dit för att besöka ett av SATS allra nyaste gym, nämligen SATS Åre. Jag hade både läst och hört mycket gott om detta gym med den ljuvliga utsikten och jag blev inte besviken. Att starta sin dag på ett sådant som gym som SATS Åre går liksom att inte bli besviken på.

SATS Åre gym

Genom ett härligt panoramafönster har man utsikt över Åre sjö. Denna morgon var rejält dimmig och det vilade nästan lite av en trolsk stämning över sjön.

SATS Åre gym

VM 8:an lyste upp vackert och jag kan inte tänka mig en härligare plats för ett konditionspass inomhus än denna.

SATS Åre gym

SATS Åre gym är utrustat med massor av rolig och modern utrustning. Vid denna bur tränade jag chins och dips igår. Där går det också att fästa TRX eller gummiband och så kan man gå armgång, något jag tänker att jag ska börja träna på.

SATS Åre gym

Jag testade de gymnastiska ringarna också, men insåg att jag behöver träna mycket för att se gymnastisk ut i dem. Utöver det hoppade jag boxhopp, tränade med hantlar och i kabelmaskin samt gjorde ett gäng burpees. Hela tiden med utsikt över den vackra sjön och morgondimman. Magiskt!

Gymmet öppnade i slutet av förra året och det finns en hel del bra klasser på gruppträningsschemat. Är grymt sugen på att yoga i den yogasal, som också vätter ut mot sjön, men vet inte om tillfälle kommer ges vid denna Åre-semester. Tur då att vi snart kommer tillbaka igen och jag förhoppningsvis kan testa yogan då!

Om du har ett SATS-kort som gäller i Stockholm kan du även träna på SATS Åre. Och då ingår även bad i badhuset på Holiday Club!

Utsikten från SATS Åre gym

Utsikten från SATS Åre gym

När jag hade tränat klart igår morse var jag tvungen att gå en sväng ner mot sjön för att njuta av utsikten ännu en gång. Det var sagolikt vackert, men bitande kallt.

Utsikten från SATS Åre gym

Att kunna träna inomhus i värme och samtidigt få ha denna fina utsikt, det är få förunnat. Men igår var jag en av de lyckliga!

Utsikten från SATS Åre gym

Trots de elva minusgraderna var jag varm i kropp och själ. Efter träningspasset och promenaden ner till sjön åkte jag till Åre Bageri och köpte med mig frukostbröd till familjen. En bättre morgon, helt enkelt!

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons