Min lunch i fredags var extra härlig. Jag spenderade nämligen ett par timmar i en frisörstol och blev ompysslad i håret samtidigt som jag fick en uppfräschning av frisyren. Platsen jag var på heter Creative Headz och är en frisörsalong jag har besökt vid ett tidigare tillfälle. Jag gillar stilen där och att de är så duktiga på sitt handverk.

Dryga två timmar efter att jag klev in genom dörren på Creative Headz kom jag ut med en snygg frisyr bestående av ljusa slingor och välmående toppar. Tack för det, Alexandra!

Creative Headz frisör i Stockholm - produkter från Löwengrip & Color

Jag passade också på att handla på mig hårprodukter så att jag har alla sorter som behövs. Valde att köpa enbart från Löwengrip-serien då jag har testat shampoo och balsam därifrån tidigare och gillar’t. Jag vet inte hur det är med er, men för egen del lär jag mig nästan alltid något nytt när jag är hos frisören. Den här gången lärde jag mig att man alltid ska tvätta håret med shampoo två gånger och att man måste avsluta en inpackningskur med balsam. Visste ni att det är så?

Karin Axelsson ny frisyr Karin Axelsson ny frisyr Karin Axelsson ny frisyr

Frisören Alexandra var duktig och slingorna hon lade var precis så ljusa som jag ville ha dem. Hon gav även håret någon slags behandling i form av en “shot” eftersom blekning av håret sliter väldigt mycket. Hon behövde klippa topparna ganska mycket eftersom de var rejält slitna. Men hellre kort och välmående hår än långt och slitet.

Karin Axelsson ny frisyr Karin Axelsson ny frisyr Karin Axelsson ny frisyr Karin Axelsson ny frisyr Karin Axelsson ny frisyr

Jag kan varmt rekommendera frisörsalongen Creative Headz. Det kostar en peng att få håret så här fint där, men det tycker jag att det är värt. Den finns på ett antal platser i Stockholm, bland annat väldigt nära mitt kontor, vilket är väldigt praktiskt för mig. Här hittar du deras webbsida.

6 Comments

  1. Att man alltid skulle tvätta håret två gånger visste jag och helst inte varje dag som jag gör :) Det är så svårt att göra sig av med en ovana.
    Du blev väldigt fin i håret, ljust och fint nu när våren kanske är på G.

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.