Att ha välvårdade och målade naglar gör mycket för intrycket. Jag gillar att ha mina naglar så och passar på att byta färg varje gång jag målar om dem för att jag vill få lite variation. Visst, det tar lite tid att fixa med naglarna och jag är sällan så sugen på det när det ska göras, men när det väl är gjort och nagellacket har torkat är jag glad för att jag tog mig tiden.

Översta bilden föreställer mig på STHLM Heartbeat när jag fick manikyr och fint nagellack av tjejen från Depend. Det var Karin Rahm som fotade mig medan jag satt där. Jag valde rosa och glitter och blev väldigt nöjd.

Fina naglar

Visst blev det väldigt fint?!! Detta foto är taget av Charlotte Beijer.

Nu för tiden gillar jag att hålla mina naglar ganska så korta. Långa naglar är så opraktiskt och jag tycker faktiskt inte att det är så snyggt heller.

Nagellack

Depend bjussade på vårens nagellack i fina färger och jag tog med mig några hem. Just nu har jag det aprikosa på mig och tänker att det passar bra en dag som denna när jag ska springa Tunnel Run.

Läs här för mer nagellackstips.

8 Comments

  1. Jättefina. Jag har haft mina med akryl ett tag nu, men dom växer ju som ogräs så ska ta bort det ett tag nu tänkte jag och låta naglarna vila. Men såna där små saker gör så gott. Ha en fin dag, kram.

  2. Superfina!! Hoppas det gick bra att springa.. urhäftigt tyckte vi.

  3. Vi startade 9,45… Kl 12 nyduschade o ut på stan.. nu börjar tonårsdottern bli trött.. surar ur för minsta lilla.. haha.. mat o tidig kväll i dag igen då.. skönt med äventyr i storstaden o att det är mamman som har mer ork..

    • Förstår att denna dag har tagit på krafterna för henne. Men kul att få sådan egentid med tonårsdottern! Och strongt av dig att vara så pigg och fräsch!

  4. Jag hann inte förbi Depend men målade igår med det nagellack som Apotek hjärtat lagt i goodiebagen för STHLMheartbeat, så himla fint. Väldigt klassiskt och neutralt, men snyggt, så det rekommenderar jag också! <3

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.