Vi har haft april i tre veckor nu. Våren har kommit och gått och i och med den kyla vi har haft så har blommorna inte kommit lika långt som de brukar ha gjort vid den här tiden på året. Vet att det i april förra året både blommade av blåsippor och vitsippor, vilket det inte har gjort än så länge i år.

Oavsett så är april en fin månad då dagarna är långa och ljusa och det finns löfte om envår och sommar runt hörnet. Här kommer lite av det jag gjorde i april förra året.

April

Första bilden visar Adele och konserten med henne som jag och syster var på. Det var den bästa konsert jag någonsin har varit på och jag blev berörd ända in i själen.

Kycklingschnitzel citron recept

Det är inte ofta jag lagar kycklingschnitzel, men i april förra året gjorde jag det. Här hittar du receptet på kycklingschnitzel med citronsmörsås, en god maträtt som jag måste göra snart igen.

bergianska

Jag och barnen var med syster på Bergianska i samband med att vi hälsade på hos henne och gick en promenad längs med sjön där. Minns att jag åt en galet god morotskaka där!

ugnsbakad morotsgröt

På tal om morotskaka gjorde jag också ugnsbakad morotsgröt. Den gröten smakar verkligen som morotskaka. Lyx att äta det till frukost!

Söder Mälarstrand trappa

Jag höll löparklasser och sprang längs med Söder Mälarstrand. Jag skrev inlägg om att träna vid pollenallergi samt om hur man kan träna efter graviditet. Min egna träning bestod till stor del av att träna cykling för att klara av ICA-Klassikern, vilket det sedan visade sig som att jag inte skulle fullfölja.

hälsobollar

Jag gjorde ett gäng hälsobollar, som jag tog med till jobbet och bjöd på som fika. Hurra för hälsosam fika!

dator mac Mycket av min tid på kvällar och andra lediga stunder gick till mitt projekt, som jag höll på med då. Då i april var det fortfarande hemligt, men någon månad senare kunde jag berätta vad det var. Mitt projekt var webbkursen Karins Hälsoguide, som lanserades i början av juni. Tack alla ni som har köpt den sedan lanseringen. Om du är intresserad av den; klicka här och läs mer!
träning vid sthlm beautyweek I april var det också Sthlm Beauty Week. Minns ett härligt träningspass med D-Flex där senast! Nästa vecka är det dags för Sthlm Beauty Week igen.

pulled oumph

Jag testade också att laga Pulled Oumph för första gången. Blev hur gott som helst!

April var en bra månad förra året. Tycker att årets är väldigt bra den med!

Write A Comment