De påsklediga dagarna var välbehövliga för mig. Jag tog igen mycket sömnmässigt, vilket nog var välbehövligt. Denna vecka inleddes ju med en ledig måndag i och med Annandag Påsk, som vi spenderade hemma hos min syster. En skön start på veckan och så här har den fortsatt.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Jag måste ju nämna körsbärsträden i Kungsträdgården. De är som vackrast just nu och denna morgon tänkte jag springa en runda i närheten för att få njuta lite till av dem.

Veckans mysigaste:

Att jag fick en ledig dag med barnen i måndags. Vi startade den genom att träna yoga tillsammans. Wilmer är riktigt duktig i de olika yogapositionerna medan Smilla mest busar runt och vill klättra på min rygg när jag står i hunden.

körsbärsträden i Kungsträdgården körsbärsträden i Kungsträdgården

Veckans träning:

Det har blivit träning varje dag, men med en stor variation på effektivitetsnivå. I början av veckan har det blivit träning hemma med fokus på lite lugnare träning i form av styrke-, puls- och yogaträning. Igår körde jag ett cirkelträningspass med kollegorna, som var hårdare i sin form och idag ska jag springa milen.

Veckans mest intressanta:

Sökpodden kom ut med ett nytt avsnitt igår. Denna gång handlar det bland annat om Googles dubbelmoral. Här hittar du till avsnittet!

körsbärsträden i Kungsträdgården körsbärsträden i Kungsträdgården

Veckans boost:

Veckan inleddes med snö och minusgrader. Nu när det är plusgrader igen och snön är borta har vi åter hopp om att våren är här på allvar. Är ganska säker på att det var den sista snön för denna säsong som vi såg i tisdags. Hoppas!

Veckans godaste:

Jag gjorde en grön pesto på basilika och ärtor i början av veckan. Hemgjord pesto är bland det bästa jag vet och jag har ätit den som tillbehör till allt från hamburgare till lax i veckan. Så gott!

Här hittar du mitt recept på basilikapesto. Byt ut halva basilikakrukan mot gröna ärtor och du får en härlig basilika- och ärtpesto!
körsbärsträden i Kungsträdgården

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Inte helt oväntat blev det inlägget om den enda smoothie jag inte gillar: grön smoothie.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Imorgon ska vi på fest hos en kompis som fyller 40. Ska bli kul att fira henne!

körsbärsträden i Kungsträdgården

4 Comments

  1. Rosa!! Det är ljuvligt det… Jag har ett sånt träd i min trädgård!! :) idag står långpass på schemat o smhi lovar en massa vind, o från fel hål.. Jippi vad det känns kul…. men jag har två timmars pod att lyssna i kapp.. ;) o helgen består av bubbelmys med bästa tjejkompisarna i gbg..

Write A Comment