Jag har haft den i mn telefon ganska länge, men det är först de senaste veckorna som jag har börjat använda den på allvar. Det jag pratar om är FMTK-appen, en av de smartaste och bästa träningsapparna jag har testat. Om du är ute efter att ha en app som hjälper dig att få till effektiva och bra sammansatta pass, när som helst och var som helt, då kan denna träningsapp från Försvarsmakten vara något för dig!

FMTK appen - en träningsapp

FMTK – Försvarsmaktens Träningsklubb:

  • Träningspass – Varje dag släpps ett nytt träningspass. Utöver det finns det ett stort antal pass att välja mellan i passbanken.
  • Program – I appen finns flera olika träningsprogram som du kan följa. Ett program pågår under en längre tid och kan ha koppling till en särskild del av Försvarsmaktens verksamhet.
  • Övningsbank – Det finns instruktionsfilmer och beskrivningar till fler än 450 övningar som inte kräver några redskap.
  • Utmaningar – Med jämna mellanrum dyker det upp olika utmaningar. Här kan du jämföra med dina vänner vem som klarar av dem bäst.

FMTK appen - en träningsapp

Det finns med andra ord ett stort utbud när det kommer till träning i denna app. När jag senast använde den igår morse valde jag att gå in bland träningspassen och valde ett av dem genom att kryssa i att jag ville ha ett medellångt styrkepass för främst överkroppen som skulle vara av “väldigt jobbig” karaktär.

FMTK appen - en träningsapp

Jag fick då fram Klassikern som ett förslag och valde den. På mindre än 20 minuter fick jag till träning som gav mig bra styrketräning och rosor på kinderna. Nu ser jag fram emot att utforska appen mer och bland annat anta en av utmaningarna.

Har du testat appen och vad tycker du om den?

3 Comments

  1. Pingback: Det bästa i veckan från vecka 49 2017

Write A Comment