Välkommen maj och hej på er, alla fina! Hoppas att ni hade en fin Valborg!

Jag kikar in lite snabbt för att jag nyss kommit på att maj ska bli en månad med mycket löpning för mig. Nu när jag är hel i mitt knä och naturen har börjat spira i all sin prakt finns det ingen bättre träning än att få springa utomhus. Så det vill jag passa på att göra så mycket det går!

Efter den tidiga kaffetåren kommer jag strax ge mig ut på månadens första springrunda. Få se hur långt jag orkar, men jag tänker mig springa lite mer än milen. Till senare i veckan har jag planerar in ytterligare två springpass. Tänk att löpning kan ge så mycket glädje!

Hoppas att du får njuta denna första dag i maj. Ut och rör på dig om du kan. För det skapar lyckohormoner om något!

Löpning på Djurgården Löpning på Djurgården Löpning på Djurgården

Tänk så fint det var att springa den här gången i maj förra året. Jag sprang min vanliga runda på Djurgården och träffade på det här gånget med får.

Write A Comment