I och med den magiska sommarvärme vi fick igår blev det plötsligt väldigt tydligt för mig hur nära det nu är till sommar. Det är hög tid för min bucket list för denna sommar. Har du skapat din sommar bucket list än?

Min Bucket List för sommaren 2017

Jag ska springa mycket. Mest runt 5 kilometer, men också intervaller och ett och annat långpass. Vore härligt att komma upp i distansen 20-25 kilometer några gånger i sommar. Det var länge sedan jag sprang så långt.

Jag ska bestiga Kebnekaise. Drömmen! Värsta bästa upplevelsen med mina kollegor och jag är så pepp!

Jag ska plocka blommor mest hela tiden och pryda hemmet med vackra buketter.

Jag ska vara utomhus mycket.

Jag ska springa många gånger till sjön och ta ett dopp där innan jag springer tillbaka hem.

Jag och mannen ska åka till Island och göra allt som man måste göra på Island!

Jag ska gå ut i trädgården tidiga morgnar och yoga medan solen går upp bakom träden.

Jag ska packa picnic-korgen många gånger och göra små utflykter med familjen.

Jag ska på husvagnssemester med familjen. Vi ska åka till Åre och Norge och njuta av att ta dagarna som de kommer.

Jag ska lära mig att stå på händer.

sommar-bucketlist-kvallssol

Fina sommarkvällar ska jag sitta på verandan och njuta av värmen, ljuset och livet.

Här kommer ett gäng bilder från förra sommaren. Det ryser i mig av välbehag när jag tänker på att det snart är sommar igen. Älskar’t!

sommar-bucketlist-lamm sommar-bucketlist-tradgarden midsommarafton-2016-blommor sommar-hos-oss-4 stromma-farmlodge-sommarcafe-butik-2 sommaraktiviteter-augusti-4 sommaraktiviteter-augusti-2 sommar-hos-oss-3

10 Comments

  1. Åh, jag ska också göra en sådan… på min ska fokus ligga på att bara vara o vara glad!! Vill du se mitt paradis? Scrolla på min insta h72h.. vi har en sjöbod vid Vänern!! Där hämtar vi andan.

  2. Ah, vilken härlig lista och Island låter ju fantastiskt. Har aldrig varit där. Har däremot gjort Kebnekaise för några år sedan och det är precis så häftigt som det låter! Hoppas det går bra för er! :)

  3. Pingback: Sommaren fortsätter - här får du min plan för en somrig augusti

  4. Pingback: Hur blev det med min sommar Bucket List 2017? | Fitness & Hälsa

Write A Comment