Fredag igen och dags för det bästa från den här veckan.

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Hur tråkigt det än är med dessa kalla nätter och morgnar så är det vackert att vakna upp till frost i trädgården.

Veckans mysigaste:

Barnens förväntan inför helgen när vi ska på husvagnssemester. Vi kommer premiäråka med den husvagn som vi köpte i höstas. Detta är stort för dem!

Sandwiches på tebjudning

Veckans boost:

Jag var på en föreläsning i ämnet “hälsa, stress och sjukskrivningar”. Jag tog med mig en del från den, men det som också var en boost var att föreläsningen skedde på det gym där jag alltid tränade för några år sedan. Det bjöds på en fin tebuffé där och det är den som ni ser på bilderna.

Veckans mest intressanta:

Att jag fick agera PT i veckan. Det var kul!

Idag ska vi på jobbet besöka vårt nya kontor dit vi flyttar i höst. Det ska också bli intressant!

Veckans träning:

Det har blivit en hel del träning, men idag vilar jag, vilket främst beror på att jag sov alldeles för få timmar i natt. Känns onödigt att utsätta kroppen för alltför mycket fysiska utmaningar då.

Veckan har bjudit på svettig innebandy, styrketräning inför Kebnekaise, burpees och gummibandsträning hemma samt cirkelträning med kollegorna. I helgen planerar jag för en löprunda.

vindruvor och frukt

Chokladmousse

Veckans godaste:

Det som serverades på tebuffén var mer vackert än gott så jag får säga middagen med spanskt tema som jag åt med teamet igår och lunchen med regnbågsforell häromdagen.

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Mina ljuvliga och fina chiapudding trifles från i måndags

Vad jag ser fram emot i helgen:

I eftermiddag packar vi in oss i bilen med husvagnen på släp och drar iväg för en helg i Kolmården. Det är inte bara barnen som ser fram emot det utan vi vuxna också!

Write A Comment