Veckan när värmen kom på allvar och vi alla fick uppleva maj som maj är när den är som bäst. Här kommer det bästa från den här veckan!

Denna veckans bästa:

Veckans vackraste:

Våra fruktträd som äntligen blommar i trädgården.

Nu har det kommit så pass långt i trädgården att det nästan ser ut som på bilderna. Precis som då i maj förra året ser jag fram emot att smyga ut i trädgården på morgonen för ett yogapass i solen. Kanske att jag gör det en av dagarna i nästa vecka.

Veckans mysigaste:

Det känns inte som att jag har hunnit träffa dem så mycket som jag skulle vilja i veckan. Men när vi har det har de bjudit på tokiga upptåg med dans utklädda till luciatåg.

yoga-utomhus-5

Veckans träning:

Måndag: Innebandy

Tisdag: Träning till FMTK-appen. Har ni testat den?

Onsdag: Styrketräning på gymmet

Torsdag: Crossfit

Fredag: Löpning

Veckans mest intressanta:

Det var både intressant och kul att hänga på SEO-snack igår.

Veckans boost:

I morse var jag egentligen lite för trött för att vilja gå upp när klockan ringde. Men i och med att jag visste att en löprunda i den vackra, soliga morgonen skulle göra mig pigg och energifylld så tog jag mig upp ändå. Jag tog det lugnt när jag sprang och visst var det värt det. Denna morgon har boostat mig till max!

yoga-utomhus-7

yoga-utomhus-6

Veckans godaste:

Åt en god lax bowl på Tvätteriet i veckan. Rekommenderas!

Veckans mest lästa inlägg – av de jag skrivit denna vecka:

Både inlägget om vår helg i husvagnen och det med tips på nyttiga glassrecept har lästs av många.

Vad jag ser fram emot i helgen:

Njuta av solen, hänga med barnen och tanka energi!

Write A Comment