Den stora fördelen med att semestra med husvagn eller husbil är den spontanitet man har möjlighet till. När vi för snart två veckor sedan åkte hemifrån med husvagnen var vår plan att åka mot Tyskland och vara borta så länge som vi kände för, dock som längst tre veckor. Vi började med några dagar i Vimmerby och fortsatte sedan till norra Tyskland. Men att åka så långt som till södra Tyskland och Bodensee strök vi från planerna ganska snabbt. Barnen är trots allt fortfarande ganska små och även om de är duktiga på att sitta länge i bilen så skulle den långa vägen genom Tyskland bli lite väl mycket. 

Igår lämnade vi Tyskland för att åka hemåt igen. Vi hade egentligen velat stanna till i Bohuslän några dagar innan hemåkning, men väderprognosen visade regn alla kommande dagar så efter en natt med fricamping i Skåne styrde vi kosan hem i förmiddags. För hemma verkar det bli soligt framöver!

Vi pausade för lunch i Småland tidigare idag och när vi då kollade väderprognoserna såg vi att det ska bli sol i Bohuslän i helgen. Vi kollade med några campingplatser och fick reda på att det var ledigt på en campingplats i Lysekil. Så vi ändrade planerna igen och nu är vi på väg dit!

Älsk på spontanitet och att kunna resa dit solen är!

Här kommer några bilder från vår sista dag i Tyskland. Det var också en riktigt solig och fin dag!

badstrand i Tyskland badstrand i TysklandCampingens strand var riktigt bra. Alla i familjen badade i sjön och vi hängde där så gott som hela dagen. 
blommor

Jag och Smilla plockade blommor och satte i våra hår. Vi firade att det var Sara-dagen eftersom vi båda heter Sara i andranamn.

vildkaniner vildkaninerOch så tittade vi på de söta små vildkaninerna som fanns där.

Men nu gör vi snart Lysekil istället!

Write A Comment