Vilka fina dagar vi har haft i Lysekil och vad glada vi är för att vi valde att styra kosan dit istället för att åka hem i fredags.

Vi har njutit av fint väder, löpning längs med havet, fiske och måltider utomhus. Efter tre nätter på campingen i Lysekil är vi nu på väg hem, vilket också det ska bli härligt. Längtar efter lite mer utrymme än det en husvagn bjuder på. Och så längtar jag efter vår trädgård!

Här kommer ett gäng bilder från i lördags när vi hängde hela dagen inne i Lysekil.

Lysekil, Bohuslän - staden vid havetNågot vi borde ha tagit med denna semester var en vagn. Nu fick Smilla gå långa sträckor och det krävdes mycket trugande för att hon skulle orka. Men när vi gick i sakta mak fungerade det ganska bra och på så sätt hann vi njuta desto mer av utsikten. Älskar vyerna i Lysekil med alla båtar, klippor och små hus! 

Lysekil, Bohuslän - staden vid havetBarnen tyckte det var spännande att stanna till och titta ner i vattnet. Maneter hade de aldrig sett innan och inte krabbor eller sjöstjärnor heller. Men det fick de nu! 

Lysekil, Bohuslän - staden vid havet

Lysekil, Bohuslän - staden vid havetDagen bjöd på ett perfekt väder. Varmt, men inte för varmt, några slöjmoln och en lätt bris från havet.

Lysekil, Bohuslän - staden vid havet Lysekil, Bohuslän - staden vid havet

Lysekil, Bohuslän - staden vid havetEfter att ha gått längs med kajen valde vi att hoppa på det lilla sightseeingtåget. Under en timme på det fick vi se hela staden och höra en hel del om dess historia. Vi stannade till några gånger för att titta lite extra på båtarna och annat fint. 

Mat från en lunchbuffé på en restaurang i LysekilEfter tågturen var vi hungriga och slank in på en restaurangbåt för att äta lunchbuffé. Super god och fräsch var den!

Lysekil, Bohuslän - staden vid havetWilmer hade de senaste dagarna pratat om att han ville spela minigolf så det gjorde vi efter lunchen. Efter det lekte barnen i piratskeppet som fanns intill.

Lysekil, Bohuslän - staden vid havetSå hade det hunnit bli eftermiddag. Vi började gå tillbaka hela vägen längs med kajen och kollade in alla båtar och maneter igen.

Sedan åkte vi till badstranden på campingen för bad och fiske där. En riktigt bra och härlig sommardag var det!

2 Comments

Write A Comment