Min kärlek till Västkusten är stor och det har den alltid varit. När jag var liten spenderade vi varje sommar i Varberg där mormor bodde och där jag fortfarande har släkt som bor. Sol, salta bad, maneter och lukten av tång är sommar och lycka för mig. Mannen spenderade flera av sina barndomssomrar i Bohuslän och därför åker vi gärna till Västkusten för att få återuppleva fina minnen och låta våra barn leva Västkustlivet.

Bad vid en strand i Lysekil

Dagarna vi nyligen spenderade i Lysekil med omnejd var uppskattade av oss alla. Havet var visserligen iskallt och det var ingen av oss som doppade sig ordentligt. Men bara att vada runt i vattnet för att leta musslor och plaska lite på varandra var tillräckligt för att lyckokänslan skulle infinna sig.

Bad vid en strand i Lysekil Bad vid en strand i Lysekil Bad vid en strand i LysekilDet är verkligen något visst med salta bad på Västkusten. Jag gillar klipporna i Bohuslän, men ännu mer sandstränderna i Halland. Smilla verkade gilla det också!

Bad vid en strand i LysekilVi bodde bara några meter från denna strand. Magiskt! 

Fiske vid en strand i Lysekil Fiske vid en strand i LysekilMannen och Wilmer satsade på krabbfiske en kväll, men det var några snabba rackare som tog musslan och stack innan Wilmer hann märka något. 

Fiske vid en strand i LysekilSalta bad och solsken. Det är livet det!

Jag är glad och tacksam för att mina barn får uppleva det på samma sätt som jag fick när jag var barn! 

Write A Comment